VORES FILOSOFI

En kantine skal drives som en god restaurant, med fuldt hus hver dag. Den store forskel er dog at det er de samme gæster som bespises hver dag, året rundt i kantinen.

Mange spisere har mange forskellige behov. Derfor vil vi altid skabe en udvikling og en variation, så jeres medarbejdere oplever at der er faglærte kokke tilstede med passion og stolthed for deres håndværk.

Vi tror på at det handler om at forstå jeres behov. For kantinens ultimative formål er at glæde så mange medarbejdere som overhoved muligt. Vi benytter os af brugerundersøgelser og spørgeskemaer, som kan hjælpe os til at skræddersy kantinens indhold og 

 

form. Så sammen med jer kan kantinen blive netop det i ønsker.

Vores køkken kan beskrives som et allround verdenskøkken, med rødder i det franske og nordiske. Vi steger, braiserer, koger, pocherer, bager, dehydrerer, sauterer, griller og benytter os af alverdens teknikker for at skabe en varieret velsmag hver dag! Salt, sødt, surt, bittert og umami – Afgørende komponenter i tilrettelæggelsen af et måltid. Smag, smag, SMAG!

Vi bruger ofte mange forskellige krydderier. Vi brænder vores egen karry. Krydderurter er ikke til pynt, men til smag. Vi udfordrer vores leverandører, og prøver hele tiden nye ting af.

 

Traditionelle retter og menuer er også en stor del af Jeres marketenderi. Vi ved at Danmark også er et pålægsland – Lun leverpostej, mormorfrikadeller, æg med rejer, mørt kød med sovs, flæskesteg og oksesteg. Der skal dog også være plads til, Japansk ramen suppe, koreanske baoboller, marrokanske kødboller, italiensk bondemad, sydstats mad og mere til.

Alle verdenshjørner er repræsenteret i vores menuer. Fordi vi er i en konstant udvikling, vil jeres medarbejdere altid opleve at der sker noget nyt. Og dette ved vi er nøglen til en succesfuld kantine, med glade spisende medarbejdere.

MAX OG NIKOLAI


Max Krog, partner & administrerende direktør

20 års erfaring fra servicebranchen i både ind og udland.  Er udlært kok med sølvmedalje fra Mette Martinussens succes restaurant 1.th. Ydermere har Max arbejdet v: Kokkeriet, Kiin Kiin, Aamanns, Madklubben og en køkkenchef stilling i det prisvindende cateringfirma, Madkastellet. Max har drevet selvstændig virksomhed i 5 år.

 Nikolai Therkelsen, partner & driftsdirektør

Mange års erfaring i den Københavnske service branche. Er udlært kok med Sølvmedalje fra Madklubbens succes restaurant ”Tony’s” Nikolai har arbejdet v: Lonogoma, Café Norden, og har betrådt en køkkenchef stilling på det 5 stjernede hotel Skt. Petri i København. Nikolai har drevet selvstændig virksomhed i 3 år.

GRATIS PRØVEFROKOST?


Ring eller skriv, så står der en åben invitation for et uforpligtende møde og en prøvefrokost i kantinen – Jeg håber vi ses!

Kontakt os