GASTRONOMISKE KANTINELØSNINGER


Jeres medarbejdere fortjener det bedste. Vores medarbejdere arbejder benhårdt på at give dem det, Hver Dag! Vi ved at dagens spisepause er det frirum, som er med til at sørge for at resten af dagen kan være produktiv og overkommelig. Derfor forstår vi vigtigheden af at kvaliteten, stabiliteten, udviklingen, variationen, udseendet og ikke mindst smagen er i top.

Når vi implementerer et marketenderi i jeres kantine, bliver det til ”Jeres marketenderi”

FIRMA ARRANGEMENTER


Årets julefrokost, sommerfesten, receptioner, gourmét middage, temafester, streetfood, picnic kurve, events, happenings osv. Vi forstår at strikke et arrangement sammen som passer til jeres behov. Logistik, serveringsformer og tidsplaner. Vi sørger for det bliver en succes, fordi vi gennemtænker det fra A-Å

MØDEFORPLEJNING


Friskbagte croissanter, sandwich, tapas, kage, fingerfood, snacks, økofrugt, kaffe, smoothies, shakes, raw-bites – Jeres konferencer og møder vil altid blive forkælet med det lille ekstra.

TAKE AWAY


Vi tilbyder hertil jeres medarbejdere en take-away ordning, og et cateringkoncept til deres private arrangementer.

FACILITY SERVICE


Man skal gøre det man er god til.  Og derfor holder vi os til at lave mad. Men vi kan tilbyde at levere den fulde facility service pakke, via. Vores gode samarbejdspartner, ”Rengøringsgruppen Danmark” www.rengr.dk

De kommer gerne forbi, og giver et uforpligtende tilbud på den totale rengøringspakke.

Læs mere her

GRATIS PRØVEFROKOST?


Ring eller skriv, så står der en åben invitation for et uforpligtende møde og en prøvefrokost i kantinen –  Håber vi ses!

Kontakt os